![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() |
|
![]()
|
||
![]() взблендеряющий виски с шампанским... |
Предлагаю тоже типа игрушку... Вы выкладываете сюда текст (не полный, разумееца хотя пох...)какой нибудь песенки и остальные собрав остатки мозгов в кучку должны угадать что это и кто это ...Если песня угадана верно то выкладываеца новый текст . Если не верно то можно просто флудерастить того кто не угадал и указать ему на ошибку.
и так , начнём с самого пожалуй простенького: Words like violence Brake the silence Come crashing in into my little world Painfall to me Pierce right trough me Cant you understand Oh, my little girl All i ever wanted All i ever needed is here , in my arms....... и так далее. |
||
![]() ![]() |
|
![]()
|
||
тёмный |
Депиш мод ыджой за сайленс
Глупый мотылек догорал на свечке жаркий уголек вылетел из печки звездочка упала в лужу у крыльца |
||
|
![]()
|
||
Валерия , чтоле ?
![]() |
||
|
![]()
|
||
![]() сладкий |
охох лол неучто я знаю эту песню
Отряд не заметил потери бойца - гроб |
||
|
![]()
|
||
![]() тёмный |
вылетел из печки хDDD Улыбнуло. Вслушайтесь в песню получше. Infested, infected, unprotected. Full back, pushed to the ground. Silence, violence with no sound. The original place, no master race. Constitution, revolution. Is this final hate solution? Guns, bombs, here we go! You are wondering why we don't now. Dance Kids! Go, go! Fight and rebel! Go, go! |
||
|
![]()
|
||
Крэйн чтоли ?
|
||
|
![]()
|
||
![]() неофит |
хDDD Улыбнуло. Вслушайтесь в песню получше. Infested, infected, unprotected. Full back, pushed to the ground. Silence, violence with no sound. The original place, no master race. Constitution, revolution. Is this final hate solution? Guns, bombs, here we go! You are wondering why we don't now. Dance Kids! Go, go! Fight and rebel! Go, go! All Gone Dead - Cedric Krane ![]() |
||
|
![]()
|
||
![]() тёмный |
Абсолютно правильно : - ) Мм, давайте следующий фрагмент...
|
||
|
![]()
|
||
![]() Эль Койот |
Припев:
I can't say that you're losing me I always tried to keep myself tied to this world but I know where this is leading please no tears no sympathy |
||
|
![]()
|
||
Ромыч - Ромыч.... Это очень просто было!Это же мои любимые VNV НЭЙШЭЭЭЭЭН!!!! ЭПИЦЭНТЭРРРР!!!!
|
||
|
![]()
|
||
![]() Эль Койот |
Считай, что я сделал первый шаг "оценивающий" - как и ты, в тредстарте, про депешей...
![]() А так конечно, правильно...! ![]() _____________________ His hair was blond His eyes were blue He toed the line Like the others do Born as cannon-fodder Breeded for the front Little aryan pimpf Is this what you want? ********** Build up somewhere in Germany ********** Was made for racial policy ********** A fateful part in history ********** Invigorate democracy ___________________ Может и этот легкий, я хз, кто тут что знает... ![]() |
||
|
![]()
|
||
Гость |
[:SITD:] - Lebensborn, или как её там.
*** Простая, но душевная "...Children waiting for the day they feel good Happy birthday – happy birthday Made to feel the way that every child should Sit and listen – sit and listen Went to school and I was very nervous No one knew me – no one knew me Hello teacher tell me what's my lesson Look right through me – look right through me And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you, I find it hard to take When people run in circles it's a very very..." |
||
|
![]()
|
||
![]() тру |
mad world. мне нравится больше всего gary jules)
|
||
|
![]()
|
||
Гость |
да, в Донни Дарко идеально было
|
||
|
![]()
|
||
... and what if i said its in your head
you not the what i used to know/// это припев. кажеца без ошибок... |
||
|
![]()
|
||
![]() тёмный |
издеваетесь? Предлагаете по двум строчкам с в принципе, весьма общими фразами, угадать композицию?
|
||
|
![]()
|
||
![]() тёмный |
а гугль на что? :)
|
||
|
![]()